| FormOffice | Rybář | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | DWN.cz | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Recepty doma | Pletení | Email šablony | Domácí účto | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Krakonošův guláš


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:29.6.2009

Ingredience:

300 g vepřového plecka,
300 g libového bůčku,
120 g oleje,
50 g másla,
200 g cibule,
150 g pórku,
200 g rajského protlaku,
4 stroužky česneku,
lžička citronové šťávy a kůra z 1 citronu,
250 g bílého jogurtu,
sladká a pálivá paprika,
houbové koření,
kmín,
mletý pepř,
bobkový list,
majoránka,
celé nové koření,
vývar z masoxu,

Popis:

Na másle osmahneme nakrájené maso a poté ho vyjmeme. Na výpeku orestujeme nakrájenou cibuli a pórek. Vmícháme mletou papriku, rajský protlak, utřený česnek se solí a přidáme koření.

Základ lehce podlijeme vodou, vložíme osmahnuté maso a dusíme. Před koncem, je-li dost měkké, přimícháme jogurt, houbové koření, majoránku a na proužky nakrájenou papriku. Mícháme a asi 5 minut povaříme.

Doporučená příloha:
Příloha - bramborové placky nebo bramboráčky.


Jít na recept Krakonošův guláš >>