| Recepty doma | DWN.cz | Hromadné emaily | Omalovánky | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Pletení | Rybář | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | FormOffice | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kotlík afrického domorodce


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:6.9.2013

Ingredience:

1 menší vepřové koleno
1 hovězí oháňka
olej
2 cibule
4 rajčata
1 lusk sladké papriky
3 chilli papričky nebo 1 lžičku sušeného chilli
vývar nebo 2 kostky masoxu
1 lžíce worcesteru

Popis:

Ve vhodném hrnci (nebo papiňáku) rozehřejeme olej a osmažíme na něm nadrobno krájenou cibuli s nakrájenými rajčaty, paprikou a chilli. Přibližně
5 minut osmažíme, poté přidáme koleno a oháňku a krátce společně podusíme. Přilijeme vývar (nebo vroucí vodu s masoxem), a společně vaříme až je maso měkké. Koleno a oháňku vykostíme nakrájíme a vložíme do polévky. Nakonec vše zalijeme dávkou worcesteru. Podáváme v hlubokém talíři - porci obou druhů mas, přelité malým množstvím vývaru, který rozvařením zeleniny
a cibule nepatrně zhoustl.
Možno podat s nakrájeným chlebem, nebo pečivem, pro opravdové labužníky doporučujeme smažený banán.



Jít na recept Kotlík afrického domorodce >>