| FormOffice | DWN.cz | Domácí účto | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Email šablony | Pletení | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Recepty doma | Omalovánky | Rybář | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kotlety s broskvovou salsou


Doba přípravy:00:25
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:3.8.2015

Ingredience:

1 plechovka broskvových půlek (850 ml)
3 jarní cibulky
pepř
červená čili paprička
1/2 svazku bazalky
sůl
1-2 lžíce limetkové nebo citronové šťávy
4 vepřové kotlety(po 180 g)
3 lžíce oleje
1 lžička suš.tymiánu

Popis:

1. Broskve necháme dobře okapat a nakrájíme je. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka. Čili papričku nasekáme najemno. Omyjeme a jemně nasekáme bazalku. Všechno smícháme, přimícháme limetkovou šťávu a 2 lžíce.
2. Olej zahřejeme na pánvi. Kotlety opepříme a přidáme tymián a z každé strany opékáme 5 minut a osolíme. Servírujeme s broskvovou omáčkou. Ozdobíme limetkou a bazalkou.

Extra tip:
Maso můžeme před úpravou na 3 hodiny naložit do marinády z olivového oleje, prolisovaného česneku a provensálských bylinek


Jít na recept Kotlety s broskvovou salsou >>