| EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Pletení | Omalovánky | Snadné hubnutí | Rybář | Recepty doma | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | FormOffice | Počítej Kalorie | Domácí účto | Email šablony |
|
| ||||||||
Kotlety po provensálsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 vepřové kotlety | ||||||||
Popis: Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Cibuli a česnek rozsekáme nadrobno a rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme. V kastrolu rozpustíme lžíci másla, přisypeme cibuli a česnek a necháme zpěnit. Přidáme rajčata, šalvěj, pepř, sůl. Zamícháme a na mírném ohni krátce povaříme. Na druhé lžíci másla zatím na pánvi opečeme kotlety a hotové přesuneme na nahřáté talíře. Do pánve vlijeme omáčku z rajčat, přidáme vypeckované olivy a chvilku povaříme. Hotovou omáčku nalijeme na maso a posypeme petrželkou. |