| EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Pletení | Omalovánky | Snadné hubnutí | Rybář | Recepty doma | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | FormOffice | Počítej Kalorie | Domácí účto | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kotlety po provensálsku


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:27.6.2009

Ingredience:

4 vepřové kotlety
5 rajčat
cibuli
stroužek česneku
50 g zelených oliv
2 lžíce másla
6 lístků šalvěje
zelenou petrželku
pepř,sůl

Popis:

Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Cibuli a česnek rozsekáme nadrobno a rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme. V kastrolu rozpustíme lžíci másla, přisypeme cibuli a česnek a necháme zpěnit. Přidáme rajčata, šalvěj, pepř, sůl. Zamícháme a na mírném ohni krátce povaříme. Na druhé lžíci másla zatím na pánvi opečeme kotlety a hotové přesuneme na nahřáté talíře. Do pánve vlijeme omáčku z rajčat, přidáme vypeckované olivy a chvilku povaříme. Hotovou omáčku nalijeme na maso a posypeme petrželkou.


Jít na recept Kotlety po provensálsku >>