| Omalovánky | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Pletení | Email šablony | Recepty doma | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře na PC | DWN.cz | Počítej Kalorie | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Koložvárské hlávkové zelí


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:8
Autor:
Přidáno/změněno:21.3.2017

Ingredience:

1 středně velikou hlavku zelí
60 dg Polský kabanos
2 velké rajčatové protlaky
1 masox
8 středně velikých brambor
4 stroužky česneku
sůl
pepř
kmím

Popis:

Zelí nakrájíme na čtverečky zhruba 1.5 x 1.5,dame do hrnce s vodou přidáme kabanos taky drobně nakrajený a necháme vařit .Přidáme kmín sůl pepř a masox a po dvaceti minutách přidáme nakrájené brambory a rajský protlak a natřený česnek . Podalčích dvaceti minutách je to hotové a podáváme s chlebem nebo s bílým pečivem.


Jít na recept Koložvárské hlávkové zelí >>