| Pletení | Hromadné emaily | FormOffice | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Domácí účto | DWN.cz | Rybář | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Recepty doma |
|
| ||||||||
Kližka na víně | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg hovězí kližky nebo zadního | ||||||||
Popis: Nakrájíme si maso , oloupané brambory a cibuli na plátky. Plátky masa nasolíme opepříme a na rozpáleném oleji zprudka opečeme. Do větší zapékací misky skládáme vrstvu brambor, cibule a masa. Střídáme suroviny a nezapomeneme brambory solit a pepřit. Do výpeku po mase vložíme kousek másla a podlejeme trochou vína. Necháme povařit a všechnu tuto šťávu nalejeme na navrstvené brambory a maso. Zalijeme zbytkem vína přikryjeme a dáme pomalu dusit do trouby. Po 2 hodinkách je hotovo. |