| Pletení | Hromadné emaily | FormOffice | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Domácí účto | DWN.cz | Rybář | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kližka na víně


Doba přípravy:03:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:31.8.2010

Ingredience:

1 kg hovězí kližky nebo zadního
0.5 kg cibule
brambory
olej
máslo
sůl
pepř
1l suchého červeného vína

Popis:

Nakrájíme si maso , oloupané brambory a cibuli na plátky. Plátky masa nasolíme opepříme a na rozpáleném oleji zprudka opečeme. Do větší zapékací misky skládáme vrstvu brambor, cibule a masa. Střídáme suroviny a nezapomeneme brambory solit a pepřit. Do výpeku po mase vložíme kousek másla a podlejeme trochou vína. Necháme povařit a všechnu tuto šťávu nalejeme na navrstvené brambory a maso. Zalijeme zbytkem vína přikryjeme a dáme pomalu dusit do trouby. Po 2 hodinkách je hotovo.


Jít na recept Kližka na víně >>