| Počítej Kalorie | FormOffice | Zbrojní průkaz | Email šablony | Rybář | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Recepty doma | Hromadné emaily | DWN.cz | Pletení | Snadné hubnutí | Omalovánky | Domácí účto |
|
| ||||||||
Karlovarský masový závin | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750 g hovädzieho mäsa zo stehna | ||||||||
Popis: Z umytého mäsa narežeme 1 väčší plát, ktorý naklepeme, osolíme a okoreníme. Uložíme naň plátky slaniny, potom plátky šunkovej salámy a na ňu navrstvíme praženicu pripravenú z 20 g oleja a vajec. Navrch dáme nadrobno pokrájanú kyslú uhorku a závin pevne stočíme a previažeme niťou. Potom ho prudko opečieme na zvyšnom oleji, podlejeme horúcou vodou, prikryjeme a za občasného podlievania udusíme do mäkka. Hotový závin pokrájame na plátky a podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom. |