| Zbrojní průkaz | Recepty doma | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře na PC | FormOffice | Rybář | DWN.cz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Omalovánky | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kari sekaná


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:18.7.2021

Ingredience:

1 kg mletého bůčku nebo vepř.plecko
2 celá vejce
0,25 l šlehačky
kari koření
sůl

Popis:

Všechny ingredience smícháme, hmotu vložíme do mikroténového sáčku, převážeme provázkem, nebo stáhneme gumičkou.Dbáme přitom, aby byl sáček důkladně uzavřený, srolovaný. Takto připravený balíček vložíme do vyššího hrnce s vařící vodou, aby se sáček s masem
nepřilepil ke dnu a abychom mohli sáček během vaření obracet. Vaříme přibližně l hodinu. Pak uvařené maso
vyndáme, odstraníme sáček, necháme vychladnout.
Potom maso zabalíme do alobalu a necháme důkladně
vychladit v ledničce /lépe se krájí/.


Jít na recept Kari sekaná >>