| Snadné hubnutí | Omalovánky | FormOffice | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Domácí účto | Email šablony | Formuláře na PC | Pletení | Recepty doma | Rybář | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Karbanátky se zapečenou broskví


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:2.6.2015

Ingredience:

1 housku
2 cibule
1 stroužek česneku
600 g mletého masa
1 vejce
sůl
pepř
mletou sladkou papriku
4 lžíce oleje
1 sklenka broskví
5 rajčat
1/2 lžičky kari
250 ml smetany
100 g goudy

Popis:

Housku rozmočíme, vymačkáme a těsto rozmělníme. Česnek s cibulí oloupeme a nasekáme. K masu přidáme polovinu cibule, housku, vejce, sůl, pepř a papriku. Směs promícháme a vytvarujeme karbanátky.

Zhruba dvanáct minut je opékáme na dvou lžicích oleje.

Slijeme šťávu z broskví a broskve nakrájíme na kostičky.
Na oleji osmahneme cibuli s česnekem. Přisypeme pokrájené broskve a rajčata. Ochutíme kari a prohřejeme. Přilijeme sto mililitrů ovocné šťávy, smetanu a dochutíme solí.

Každý karbanátek překryjeme plátkem goudy a zapečeme.

Podáváme s omáčkou.


Jít na recept Karbanátky se zapečenou broskví >>