| Rybář | Snadné hubnutí | Domácí účto | DWN.cz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Pletení | FormOffice | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kapusta Vitoša


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:23.5.2013

Ingredience:

0,5 kg brambor
0,5 kg kapusty
0,4-5 kg vepřové ramínko
sůl
česnek 2 stroužky
cibule 2 ks
hl. mouka na jíšku
pepř
vegeta

Popis:

Vepřové maso nakrájíme na menší kostky a dáme vařit do 1 l vody.Přidáme pepř vegetu a dosolíme. Vodu můžeme v případě potřeby doplňovat.
Když je maso téměř měkké,přidáme o,5 kg nakrájených brambor na kostky a 0,5 kg kapusty rovněž pokrájené na kostky.Dolijeme vodu tak, aby bylo vše potopeno asi 5 mm.
Po uvaření brambor a kapusty zahustíme vše cibulovou jíškou a vaříme ještě asi 100 min. Těsně před podáváním přidáme rozmačkaný česnek dle chuti 2 - 3 stroužky. Podáváme na stůl.


Jít na recept Kapusta Vitoša >>