| EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Recepty doma | Pletení | Formuláře na PC | DWN.cz | Rybář | FormOffice | Domácí účto |
|
| ||||||||
Kapr ve vinné marinádě | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 8 porcí kapra | ||||||||
Popis: Připravíme marinádu z oleje, vína, soli, citrónové šťávy, pepře a oregána. Porce kapra, naskládané do misky, touto marinádou zalijeme a necháme je přes noc marinovat. Druhý den kapra vyjmeme, marinádu necháme okapat a grilujeme po každé straně zhruba 5 minut. Během grilování kapra potíráme zbývající marinádou. Porce servírujeme zakapané citronem, ozdobené kroužky cibule a posypané nasekanou petrželkou |