| Recepty doma | Rybář | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | FormOffice | EET Účtenky | Domácí účto | Pletení | Email šablony | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Kapr v pikantní úpravě | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 porce kapra | ||||||||
Popis: Porce kapra osolíme, pokapeme citronem a necháme odležet hodinu až dvě. Česnek se jemně utře, z cibule se vymačká šťáva a obojí se smíchá s kořením. Touto směsí se potře kapr po obou stranách. Pečeme ve vyhřáté troubě prudce na oleji kůží navrch bez obracení 15-20 minut. Na povrch se nakrají malé kousky másla. Těsně před dopečením posypeme kapra strouhaným sýrem, aby se roztekl. |