Popis:
Růžové víno a balsamico s cukrem necháme táhnout na sporáku.
Očištěné brambory dáme vařit a mezitím si připravíme bylinkovou krustu - strouhanka,pivo,vejce, sůl, pepř, rozmarýn a lehce povolené máslo smícháme. Rozvalíme listové těsto, vyřízneme čtverce, do kterých vkládáme předem osolené a o pepřené vnitřnosti, lehce opečené na avokádovém oleji, uděláme měšce, potřeme žloutkem.Na 100°C v konvektomatu na páře připravíme cukety,u kterých předem vybereme dužinu pak osolíme a plníme rozmačkanými bramborami.
File kapra osolíme, opepříme pokapeme citrónem a na pánvi osmahneme na avokádovém oleji po obou stranách. Položíme na plech, přidáme bazalkový list a přidáme krustu.
Kapra s krustou,plněnou cuketu a měšec vložíme do trouby a pečeme na 170°C,
15 min.
můžeme podávat, zdobíme proužkem mrkve a pórkem.
|