| Email šablony | EET Účtenky | Omalovánky | FormOffice | Hromadné emaily | DWN.cz | Rybář | Snadné hubnutí | Pletení | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Recepty doma | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kapr s pivní krustou


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:31.10.2017

Ingredience:

kapr 750g
cuketa 400g
brambory violette 300g
listové těsto 150g
kapří vnitřnosti 120g
avokádový olej 10ml
strouhanka 150g
máslo 80g
vejce 4 ks
růžové víno 300ml
pivo 100ml
balsamico 100ml
petržel 50g
citrón 125g
sůl 15g
pepř 15g
rozmarýn čerstvý 30g
mrkev 50g
stroužek česneku 15g
bazalka čerstvá 20g
cukr 30gr
pórek 50g

Popis:

Růžové víno a balsamico s cukrem necháme táhnout na sporáku.
Očištěné brambory dáme vařit a mezitím si připravíme bylinkovou krustu - strouhanka,pivo,vejce, sůl, pepř, rozmarýn a lehce povolené máslo smícháme. Rozvalíme listové těsto, vyřízneme čtverce, do kterých vkládáme předem osolené a o pepřené vnitřnosti, lehce opečené na avokádovém oleji, uděláme měšce, potřeme žloutkem.Na 100°C v konvektomatu na páře připravíme cukety,u kterých předem vybereme dužinu pak osolíme a plníme rozmačkanými bramborami.
File kapra osolíme, opepříme pokapeme citrónem a na pánvi osmahneme na avokádovém oleji po obou stranách. Položíme na plech, přidáme bazalkový list a přidáme krustu.
Kapra s krustou,plněnou cuketu a měšec vložíme do trouby a pečeme na 170°C,
15 min.
můžeme podávat, zdobíme proužkem mrkve a pórkem.


Jít na recept Kapr s pivní krustou >>