| Domácí účto | DWN.cz | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Pletení | Počítej Kalorie | Recepty doma | Rybář | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Formuláře na PC | Hromadné emaily | EET Účtenky | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kapr po provensálsku


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:23.8.2010

Ingredience:

4 porce kapra
olej
1 lžička tymiánu
2 stroužky česneku
sůl
mletý černý pepř
citron
máslo
strouhanka

Popis:

Kapra očistíme. Tymián smíchame se solí, mletým pepřem, lisovaným česnekem a 1 lžicí oleje. Směsí natřeme porce ryby, uložíme do pekáčku, pokapeme citrónovou šťávou, posypeme strouhankou a poklademe vločkami másla.
V troubě prudce upečeme. Ryba může být pečena i vcelku. Podáváme v brambory.


Jít na recept Kapr po provensálsku >>