| Recepty doma | FormOffice | Rybář | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Snadné hubnutí | Omalovánky | Počítej Kalorie | Pletení | DWN.cz | Email šablony | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kapr - pánvíčkář


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:6.3.2016

Ingredience:

1,5 až 2 kg kapr
1 větší cibule nebo dva menší pórky
2 polévkové lžíce olivového oleje
kmín
sušená petrželová nať
majoránka
podravka
grilovací koření

Popis:

Je zapotřebí větší teflonová pánev.
Rybu očistíme, vykucháme, opereme a nakrájíme na 1 cm silné
podkovy. Maso osolíme a na pánvi promícháme s olejem,
podkovy naskládáme do sebe aby vznikl jeden celek
a posypeme kmínem (nešetříme). Přiklopíme a necháme
dusit asi 20 minut. Po vytvoření růžové kůrčičky maso
otočíme (pomocí talíře,jako "placku")
Nakrájenou cibuli na slabé kolečka v ruce zmáčkneme a maso posypeme, přidáme grilovací koření,podravku, petrželku a majoránku.
Přiklopíme a dusíme dalších 15 minut.

Podáváme s chlebem. Kamarádi hodnotí s uznáním.


Jít na recept Kapr - pánvíčkář >>