| Formuláře ZDARMA | Email šablony | Pletení | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Omalovánky | Snadné hubnutí | Rybář | EET Účtenky | FormOffice | DWN.cz | Formuláře na PC | Recepty doma | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kapr netradičně


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:16.7.2015

Ingredience:

4 porce kapra
sůl
pepř
lžička povidel
citronová šťáva
pět lžic pálivého kečupu
lžička cukru
česnek
pórek
červená paprika (větší)dvě rajčata
2 lžíce másla

Popis:

Z porcí kapra odstaraníme hlavní velké kosti, pak po délce až ke kůži po dvou milimetrech děláme zářezy, aby se přeřezaly kostičky.Kapra osolíme, opepříme a hojně pokapeme citronovou šťávou.Potřeme povidly, česnekem a dáme do zapékací misky.Papriku očistíme a pokrájíme,pórek nakrájíme na kolečka , množství podle chuti,rajčata též nakrájíme a vše dáme na porce kapra.Posypeme cukrem ,přidáme pálivý kečup,máslo a dáme zapéci.
Vytvoří se šťáva, která je zahuštěná kečupem a příjemně ochucená.Necháme v troubě dobrých dvacet minut.
K této rybě se podává chléb.Výhodou je, že nemá kosti a jí se jako maso.


Jít na recept Kapr netradičně >>