| Pletení | Omalovánky | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Rybář | DWN.cz | Recepty doma | Email šablony | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kapr nakládaný ála Prcek


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:17.5.2017

Ingredience:

1 kapr
2 cibule
3 rajčata
2 paprika
sůl
pepř
rybí koření
citron
chilli paprička
česnek dle chuti
kečup obyčejný (ostrý-čertovská omáčka)

Popis:

Kapra, nejlépe naloženého přes noc ve studeném mléce, osušíme. Připravený alobal rozprostřeme a pokládáme nakrájené podkovy, pokapeme citronem, osolíme, opepříme a okořeníme. Cibuli, česnek a zeleninu nakrájíme na střední plátky a pokládáme všude, přidáme špičku chilli papričky a to celé zalijeme kečupem (Čertovskou omáčkou). Pečlivě vše zabalíme a necháme tak půl hodiny odpočinout. Na roštu na slabém ohni (na plechu v troube) děláme asi taky tak půl hodiny a před úplným koncem tak na deset minut natrhneme, nebo propícháme vrch alobalu.


Jít na recept Kapr nakládaný ála Prcek >>