| Pletení | Omalovánky | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Rybář | DWN.cz | Recepty doma | Email šablony | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Domácí účto |
|
| ||||||||
Kapr nakládaný ála Prcek | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kapr | ||||||||
Popis: Kapra, nejlépe naloženého přes noc ve studeném mléce, osušíme. Připravený alobal rozprostřeme a pokládáme nakrájené podkovy, pokapeme citronem, osolíme, opepříme a okořeníme. Cibuli, česnek a zeleninu nakrájíme na střední plátky a pokládáme všude, přidáme špičku chilli papričky a to celé zalijeme kečupem (Čertovskou omáčkou). Pečlivě vše zabalíme a necháme tak půl hodiny odpočinout. Na roštu na slabém ohni (na plechu v troube) děláme asi taky tak půl hodiny a před úplným koncem tak na deset minut natrhneme, nebo propícháme vrch alobalu. |