| Omalovánky | Hromadné emaily | FormOffice | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Domácí účto | Snadné hubnutí | Rybář | EET Účtenky | DWN.cz | Email šablony |
|
| ||||||||
Kapr na slanině s cibulí | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: kapří maso - 1kg | ||||||||
Popis: Porcovaného kapra nasolíme a necháme 12 hodin před vařením odležet v ledničce, nebo v chladné místnosti. Na sádle v pekáči na sádle osmahneme nakrájenou cibulku do růžova. Přidáme omyté odležené kousky ryby, na které poklademe část osmahnuté cibulky a nakrájenou slaninu. Pekáč přikryjeme a dusíme v troubě při 120°C po dobu 40 minut. Poté odkryjeme a po dobu 20 minut při teplotě 200°C pečeme do zlatové barvy masa. Podáváme s bramborem zasypaným cibulkou z pekáče. |