| Pletení | Snadné hubnutí | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Rybář | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Email šablony | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Recepty doma |
|
| ||||||||
Kapr na slanině s cibulí | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: kapří maso - 1kg | ||||||||
Popis: Porcovaného kapra nasolíme a necháme 12 hodin před vařením odležet v ledničce, nebo v chladné místnosti. Na sádle v pekáči na sádle osmahneme nakrájenou cibulku do růžova. Přidáme omyté odležené kousky ryby, na které poklademe část osmahnuté cibulky a nakrájenou slaninu. Pekáč přikryjeme a dusíme v troubě při 120°C po dobu 40 minut. Poté odkryjeme a po dobu 20 minut při teplotě 200°C pečeme do zlatové barvy masa. Podáváme s bramborem zasypaným cibulkou z pekáče. |