| Rybář | Hromadné emaily | FormOffice | Pletení | Počítej Kalorie | Omalovánky | Recepty doma | Email šablony | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Kapr na kysaném zelí | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 porce kapra | ||||||||
Popis: Porce kapra osolíme, okořeníme ml. pepřem a prudce opečeme na sádle ze všech stran. Na sádle po opékání zpěníme nesekanou cibuli, přidáme červenou papriku a pokrájené kysané zelí, které ochutíme kmínem a dusíme do poloměkka. Podle potřeby podlijeme masovým vývarem vložíme porce opečeného kapra a udusíme doměkka. Podáváme ochucené kečupem, zdobené krájeným rajčetem a petrželovou natí. |