| Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Recepty doma | Počítej Kalorie | FormOffice | Email šablony | Snadné hubnutí | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Formuláře na PC | Rybář | Hromadné emaily | Pletení |
|
| ||||||||
Kapr na hořcici | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kapr | ||||||||
Popis: Oškrabaného kapra nařežeme na klasické porce, pokapame citronem, osolíme, potřeme z obou stran hořčicí. Porce kapra klademe stranou s kůží dolů do vymaštěného pekáče. Na horní stranu klademe plátky anglické slaniny nebo uzeného bůčku a navrch na kolečka nakrájenou cibuli. Pečeme v troubě na ca. 200 stupňů C po dobu 20-30 minut. Podáváme s vařenými bramborami. |