| Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Domácí účto | DWN.cz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Pletení | Rybář | Počítej Kalorie | Recepty doma | Formuláře na PC | Email šablony | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Kapr na hořcici | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kapr | ||||||||
Popis: Oškrabaného kapra nařežeme na klasické porce, pokapame citronem, osolíme, potřeme z obou stran hořčicí. Porce kapra klademe stranou s kůží dolů do vymaštěného pekáče. Na horní stranu klademe plátky anglické slaniny nebo uzeného bůčku a navrch na kolečka nakrájenou cibuli. Pečeme v troubě na ca. 200 stupňů C po dobu 20-30 minut. Podáváme s vařenými bramborami. |