| Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Pletení | Omalovánky | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Domácí účto | Hromadné emaily | Rybář | Recepty doma | Počítej Kalorie | FormOffice | DWN.cz | Email šablony | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Kapr na grilu II. | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 porce kapra | ||||||||
Popis: Suché a očištěné porce kapra osolíme, opepříme, zakapeme olejem a citrónovou šťávou. Opékáme na grilu. Na másle a na oleji zpěníme papriku, zalijeme 1/2 dl vody, přidáme kečup, worchestr a kapary (lze vynechat), převaříme a hotové porce kapra poléváme. povrch zdobíme kapií. Podáváme se zeleninovým salátem. Jako příloha se hodí hranolky nebo opečené brambory. |