| Email šablony | Zbrojní průkaz | FormOffice | EET Účtenky | Snadné hubnutí | DWN.cz | Recepty doma | Omalovánky | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Rybář | Formuláře na PC | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kapr ala brmba


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:16.1.2011

Ingredience:

kapr
olej nebo tuk na smažení
na marinádu:
asi1menší palice česneku
sůl
kávová lžička koření "avokádo":ryby
kávová lžička oleje
na obal: 1/4 kg hladké mouky
polévková lžíce mleté papriky
kávová lžička mletého chilli koření

Popis:

Marináda:
Česnek rozetřeme se solí a kořením, zakapeme olejem a rozmícháme na kašičku.

Kapra nakrájíme na podkovy, kůži křížem jemně nařízneme, ze všech stran řádně potřeme marinádou
a dáme na 2-4h. do lednice odležet (čím déle, tím lépe).
Obal: Hladkou mouku smícháme s mletou paprikou a chilli kořením.
Množství ingrediencí je odhadem, obal má být načervenalý, mírně palčivý.
Odležené podkovy z kapra ze všech stran řádně obalíme tak, aby marináda přes mouku neprosakovala
a při častém obracení dozlatova na oleji osmažíme


Jít na recept Kapr ala brmba >>