| Rybář | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Snadné hubnutí | Domácí účto | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Recepty doma | DWN.cz | Email šablony | Hromadné emaily | Pletení | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kančí na šípkový


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:8.8.2017

Ingredience:

máslo
cibule
mrkev
petržel
bobkový list
nové koření
pepř
ocet
3 lžíce šípkového džemu
špetka skořice
hřebíček
kostkový cukr
citr. šťáva
2 lžíce červeného vína sladčího
1 kg kančí kýty dá se ale použít též hovězí zadní je dostupnější a hlavně levnější

Popis:

Cibulku usmažíme na másle přidáme maso a osmashnem ho aby se zatáhlo,pak přidáme koř.zeleninu,bob.list,nové koření,pepř,špetku skořice,hřebíček,cukr,citr.šťávu,víno,džem.Podlijem vodou a dusíme do měkka, pak maso vyndáme nakrájíme na plátky omáčku scedíme a zahustíme dochutíme octem.Podáváme s knedlíkem.Abychom docílili dvou hodin vaření a přípravy je nutné použít tlakový hrnec.


Jít na recept Kančí na šípkový >>