| Hromadné emaily | Domácí účto | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Omalovánky | FormOffice | Rybář | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Email šablony | DWN.cz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Kančí kýta s jalovcem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 800 g kančí kýty | ||||||||
Popis: Očištěnou a opláchnutou kančí kýtu prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme, posypeme drceným jalovcem a necháme odležet. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme třený česnek, podlijeme vodou, vložíme připravenou kančí kýtu a dáme do trouby péci do měkka. V průběhu pečení maso přeléváme šťávou, obracíme a podléváme vodou. Měkkou kýtu vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a po zasmahnutí zalijeme vodou a povaříme na šťávu. Šťávu již necedíme. Maso nakrájené na plátky přeléváme šťávou a podušenou cibulí a česnekem. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a brusinkový kompot. |