| Pletení | Rybář | Email šablony | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře na PC | Omalovánky | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Domácí účto | DWN.cz | Recepty doma |
|
| ||||||||
Jihočeské utopence | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: špekáčky 20 ks (2 kg) | ||||||||
Popis: Svaříme vodu s octem, přidáme všechny přísady, promícháme a 2 min. povaříme. Do 4 l sklenice klademe střídavě vrstvu zelí, cibule nakrájené na kolečka a oloupaných (není nutné - střívko změkne), podélně nakrojených špekáčků. Je lepší ještě do každého špekáčku vložit kolečko cibule. Přelijeme horkým nálevem. Po vychladnutí je možné konzumovat. Uložené v chladu se nekazí. |