| Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | FormOffice | Pletení | DWN.cz | Snadné hubnutí | Email šablony | Recepty doma | Rybář | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jeselská buchta


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:24.10.2011

Ingredience:

Vařené:
1/2 skl. vody
2 skl. moučkového cukru
špetka soli
1 hera nebo máslo
4 lžice kakaa

Přidané:
4 vejce
2 skl.polohrubé mouky
1 prášek do pečiva

poleva (1/4 základního vařeného těsta) tj. asi:
3 lžíce vody
1/2 skl. moučk. cukru
1/4 másla nebo hery
1 lžíce kakaa

Popis:

Vařené těsto rozehřejeme v kastrůlku, oddělíme 1/4 na polevu. Do teplé hmoty zamíchat ingred.,,přidané " a pečeme zvolna na vymazaném a vysypaném plechu. Po upečení potřít polevou, kterou jsme oddělili předem.


Jít na recept Jeselská buchta >>