| Recepty doma | FormOffice | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí | Rybář | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Pletení | Domácí účto | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jemné houbové ragú


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:19.10.2015

Ingredience:

3 lžíce másla;
2 malé cibulky;
200g kuřátek(hub);
400g žampionů;
2 lžíce mouky;
1 šálek bílého vína;
3/8 litru zeleninového vývaru;
sůl; pepř;
1 šálek sladké smetany;
petřželová nať
pažitka;kerblík;

Popis:

V nádobě rozpustíme rostlinný tuk a podusíme do sklovita jemně nakrájenou cibulku. Přidáme nakrájené houby a krátce podusíme,zaprášíme moukou, zředíme bílým vínem a dolijeme zeleninovým vývarem. Vaříme při střední teplotě 8-10 minut. Osolíme, opepříme a zjemníme smetanou, přidáme nakrájené bylinky, dochutíme a ihned podáváme.


Jít na recept Jemné houbové ragú >>