| Rybář | Recepty doma | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Domácí účto | FormOffice | Omalovánky | DWN.cz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Email šablony |
|
| ||||||||
Jelení hřbet na žampiónech | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1kg jeleního hřbetu | ||||||||
Popis: Očištěný,odblaněný hřbet protáhneme slaninou,posolíme,opepříme a dáme na pekáč,kde rozpustíme tuk.Pečeme v troubě za častého přelévání šťávou a podlévaní horkým vývarem z kostí.Měkké maso vyjmeme,na zbylém tuku podusíme očištěné,na plátky nakrájené houby,zaprášíme moukou,osmažíme a pak ředíme vývarem nebo vodou.Dobře provaříme a nalijeme na maso.K masu podáváme opečené brambory nebo rýži. |