| Rybář | Recepty doma | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Domácí účto | FormOffice | Omalovánky | DWN.cz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jelení hřbet na žampiónech


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:26.2.2010

Ingredience:

1kg jeleního hřbetu
60g slaniny
80g másla
sůl
pepř
100g žampiónů
15g hladké mouky

Popis:

Očištěný,odblaněný hřbet protáhneme slaninou,posolíme,opepříme a dáme na pekáč,kde rozpustíme tuk.Pečeme v troubě za častého přelévání šťávou a podlévaní horkým vývarem z kostí.Měkké maso vyjmeme,na zbylém tuku podusíme očištěné,na plátky nakrájené houby,zaprášíme moukou,osmažíme a pak ředíme vývarem nebo vodou.Dobře provaříme a nalijeme na maso.K masu podáváme opečené brambory nebo rýži.


Jít na recept Jelení hřbet na žampiónech >>