| Domácí účto | Omalovánky | Rybář | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | EET Účtenky | DWN.cz | Hromadné emaily | Pletení | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jelení guláš od Tomáše


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:8
Autor:
Přidáno/změněno:15.8.2016

Ingredience:

1kg jeleního nebo srnčího masa(krk, bok nebo hrudí)
1kg cibule
500 g vepřového sádla
2 mrkve
1/2 celeru
2 kořenové petržele
4 rajčata
2 papriky
sklenička sterilovaného leča
500 g brambor
sušené nebo čerstvé houby
300 ml červeného vína
mletá paprika
kmín
česnek
majoránka
sůl
pepř
3 syrové brambory na zahuštění

Popis:

Maso nakrájíme na větší kostky,česnek na plátky, kořenovou zeleninu na menší kostky, rajčata a cibuli na plátky.
Na rozpáleném sádle opečeme cibuli s česnekem, kořenovou zeleninou a drceným kmínem dozlatova, přidáme maso, zarestujeme, okořeníme mletou paprikou, podlijeme vodou, osolíme, opepříme a vaříme téměř doměkka.
Přidáme na kostičky nakrájené brambory, rajské, papriku a lečo, podlijeme vínem a vaříme spolu s bylinkami (libečkem, petrželkou, majoránkou),a nastrouhanými brambory doměkka.


Jít na recept Jelení guláš od Tomáše >>