| EET Účtenky | Pletení | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Rybář | Omalovánky | Počítej Kalorie | Domácí účto | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | FormOffice | Formuláře na PC | Hromadné emaily | DWN.cz |
|
| ||||||||
Jelení biftečky s fazolemi | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: jelení kýta 600g | ||||||||
Popis: Z jelení kýty si nakrájíme několik plátků dle velikosti asi 1cm silných.Osolíme opepříme a vetřeme koření Sv. Hubert(fa Gurmeko).Potom teprve jemně naklepeme.Necháme odstát v chladu.Slaninu nakrájíme na kostičky osmahneme přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky necháme opražit.Pak přidáme fazole bez nálevu a polévkovou lžíci Karibského koření.Až začnou fazole pukat dochutíme a odstavíme.Na rozpáleném sádle orestujeme prudce připravené biftečky(1min z každé strany),necháme odležet 3min v teple a podáváme položené na porcích fazolí s opečenými bramborami.Do fazolí lze přidat podušené houby.Dobrou chuť. |