| Rybář | Počítej Kalorie | Omalovánky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Email šablony | Domácí účto | DWN.cz | Pletení | Snadné hubnutí | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jehněčí na majoránce


Doba přípravy:00:50
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:26.3.2014

Ingredience:

600g jehněčího masa
100g kořenové zeleniny
2 stroužky česneku
několik zrnek pepře
40g hladké mouky
40g másla
1dl smetany
mletý pepř,sůl
majoránka

Popis:

Jehněčí maso očistíme,omyjeme a uvaříme v osolené vodě s pokrájenou kořenovou zeleninou a celým pepřem.
Mezitím z mouky a másla připravíme světlou jíšku,zře-
díme jí vývarem z masa a zeleniny a povaříme.Přidáme
majoránku a prolisovaný česnek.Nakonec omáčku zjemníme
smetanou a přelijeme jí porce masa.Podáváme s vařenými
brambory.


Jít na recept Jehněčí na majoránce >>