| EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Zbrojní průkaz | FormOffice | Snadné hubnutí | Omalovánky | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře na PC | DWN.cz | Počítej Kalorie | Rybář | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jehněčí hřbet na šípkové omáčce


Doba přípravy:03:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:12.10.2010

Ingredience:

1kg jehněčího hřbetu
sůl,pepř
čerstvá rozmarýna
olej
zeleninový vývar
šípky
kořenová zelenina
bobkový list
nové koření
pepř celý
1ks citron
šípková marmeláda
hladká mouka
olej
máslo

Popis:

Jehněčí hřbet okořeníme, upečeme v troubě a během pečení podléváme zeleninovým vývarem. Kořenovou zeleninu společně se šípky orestujeme, podlijeme vývarem, přidáme šípkovou marmeládu, po změknutí zahustíme moukou a dochutíme solí a citrónem. Na závěr vše zjemníme máslem.


Jít na recept Jehněčí hřbet na šípkové omáčce >>