| Omalovánky | Pletení | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Rybář | EET Účtenky | Domácí účto | DWN.cz | FormOffice | Počítej Kalorie | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jehněčí hřbet na šípkové omáčce


Doba přípravy:03:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:12.10.2010

Ingredience:

1kg jehněčího hřbetu
sůl,pepř
čerstvá rozmarýna
olej
zeleninový vývar
šípky
kořenová zelenina
bobkový list
nové koření
pepř celý
1ks citron
šípková marmeláda
hladká mouka
olej
máslo

Popis:

Jehněčí hřbet okořeníme, upečeme v troubě a během pečení podléváme zeleninovým vývarem. Kořenovou zeleninu společně se šípky orestujeme, podlijeme vývarem, přidáme šípkovou marmeládu, po změknutí zahustíme moukou a dochutíme solí a citrónem. Na závěr vše zjemníme máslem.


Jít na recept Jehněčí hřbet na šípkové omáčce >>