| Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Pletení | Omalovánky | Počítej Kalorie | EET Účtenky | FormOffice | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Email šablony | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Játrové hranolky


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:17.6.2015

Ingredience:

250g telecích nebo vepřových jater
1 cibule
30g sádla
mletý pepř
paprika
sůl
(mléko)

Popis:

Vepřová játra můžeme den před přípravou zalít mlékem a nechat uležet v chladničce odležet, aby zíslala jemnější chuť. Opláchnutá játra odblaníme a nakrájíme na hranolky. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle,přidáme játra okořeníme je pepřem a paprikou a za stálého míchání je rychle opečeme. Osolíme je a ihned podáváme. Vhodná příloha je dušená rýže nebo vařené nebo opečené brambory a zeleninový salát.


Jít na recept Játrové hranolky >>