| FormOffice | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Domácí účto | Recepty doma | Omalovánky | Pletení | Rybář | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí | DWN.cz | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Játrové hranolky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 250g telecích nebo vepřových jater | ||||||||
Popis: Vepřová játra můžeme den před přípravou zalít mlékem a nechat uležet v chladničce odležet, aby zíslala jemnější chuť. Opláchnutá játra odblaníme a nakrájíme na hranolky. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle,přidáme játra okořeníme je pepřem a paprikou a za stálého míchání je rychle opečeme. Osolíme je a ihned podáváme. Vhodná příloha je dušená rýže nebo vařené nebo opečené brambory a zeleninový salát. |