| Počítej Kalorie | Rybář | EET Účtenky | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Domácí účto | Pletení | Omalovánky | Formuláře na PC | Hromadné emaily | FormOffice | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Játrová paštička


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:24.7.2015

Ingredience:

100 g anglické slaniny
2 cibule
400g vepřových jater
500g špeku na škvaření
sůl
pepř

Popis:

Na pánvi vyškvaříme 100 g anglické slaniny.Přidáme 2 rozkrájené cibule a 400 g vepřových jater nakrájených na menší kousky.Vše důkladně opečeme a když jsou játra hotová,směs osolíme a opepříme.Dáme vychladnout.
Mezitím si v kastrolu hezky po domácku vyškvaříme ze špeku sádlo.Slijeme ho a odložíme stranou.Získáme tak výborné škvarečky,které rovněž necháme vychladnot.
Na masovém strojku umeleme veškerý obsah pánve a škvarky.přilijeme trochu vyškvařeného sádla a dobře promícháme.Výsledná směs musí mít konzistenci husté pomazánky.


Jít na recept Játrová paštička >>