| EET Účtenky | DWN.cz | Recepty doma | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Domácí účto | Rybář | Počítej Kalorie | FormOffice | Email šablony | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Játra v obalu


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:8.6.2009

Ingredience:

220 g telecích nebo vepřových jater
20 ml oleje
8 g mouky
30 g cibule
2 g soli
0,2 g pepře
5 g petržele

Popis:

Umytá játra, očištěná od blan nakrájíme na široké kousky silné 7-10 mm.
Bezprostředně před smažením játra obalíme v mouce a smažíme na horkém tuku. Několikrát obracíme.
Okamžitě po usmažení ukládáme do nádoby s poklicí, kde je položená nadrobno nakrájená cibule, rozmíchaná s nadrobno nasekanou petrželí.
Nakonec část tuku ze smažení nalijeme do této směsi.
Podáváme s přílohou cibule, která je pod játry a smaženými brambory.


Jít na recept Játra v obalu >>