| Zbrojní průkaz | Rybář | Omalovánky | Počítej Kalorie | Domácí účto | EET Účtenky | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Pletení | Recepty doma | Formuláře na PC | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | FormOffice |
|
| ||||||||
Játra s jablky v alobalu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500g vepřových jater | ||||||||
Popis: Játra nakrájíme na tenké a malé plátky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle. Jablka oloupeme, nakrájíme na plátky, zakapeme citrónovou šťávou, zalijeme vínem a krátce podusíme. Na čtverce alobalu položíme porce jater, na ně navršíme jablka, přelijeme šťávou z jater a zabalíme. Balíčky rozložíme na plech a zapečeme v dobře vyhřáté troubě. |