| Zbrojní průkaz | Rybář | Omalovánky | Počítej Kalorie | Domácí účto | EET Účtenky | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Pletení | Recepty doma | Formuláře na PC | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Játra s jablky v alobalu


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:25.10.2009

Ingredience:

500g vepřových jater
sůl
pepř
50g másla
4 jablka
citrónová šťáva
2dl bílého vína.

Popis:

Játra nakrájíme na tenké a malé plátky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle. Jablka oloupeme, nakrájíme na plátky, zakapeme citrónovou šťávou, zalijeme vínem a krátce podusíme. Na čtverce alobalu položíme porce jater, na ně navršíme jablka, přelijeme šťávou z jater a zabalíme. Balíčky rozložíme na plech a zapečeme v dobře vyhřáté troubě.


Jít na recept Játra s jablky v alobalu >>