| Pletení | Recepty doma | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Rybář | Hromadné emaily | Domácí účto | Omalovánky | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Játra na gruzínský způsob


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:3.8.2015

Ingredience:

300g vepřových jater
mletý pepř
drcený kmín
2 cibule
olej
2 lžíce leča
2vejce
sůl

Popis:

Omytá vepřová játra odblaníme,osušíme a nakrájíme na plátky. Na oleji osmažíme oloupanou,na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme játra,okořeníme a krátce restujeme. Játra přeneseme do zapékacích misek,posypeme kmínem,do každé dáme lžíci leča,vyklepneme vejce a osolíme. Zapékáme,dokud vejce neztuhnou. Před podáváním ozdobíme petrželkovou natí.


Jít na recept Játra na gruzínský způsob >>