| Pletení | Recepty doma | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Rybář | Hromadné emaily | Domácí účto | Omalovánky | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz |
|
| ||||||||
Játra na gruzínský způsob | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 300g vepřových jater | ||||||||
Popis: Omytá vepřová játra odblaníme,osušíme a nakrájíme na plátky. Na oleji osmažíme oloupanou,na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme játra,okořeníme a krátce restujeme. Játra přeneseme do zapékacích misek,posypeme kmínem,do každé dáme lžíci leča,vyklepneme vejce a osolíme. Zapékáme,dokud vejce neztuhnou. Před podáváním ozdobíme petrželkovou natí. |