| Rybář | EET Účtenky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Snadné hubnutí | DWN.cz | Domácí účto | Pletení | FormOffice | Email šablony | Formuláře na PC | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Játra na grilu se salátem


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:12.9.2017

Ingredience:

50 g drůbežích jater
1/2 lžičky sladké papriky
1 stroužek česneku
1 lžička oleje
2 lžíce jogurtu
sůl,pepř
100 g vařených nebo pečených brambor
70 g celeru
30 g jablek
1 lžička křenu
umělé sladidlo
citronová šťáva

Popis:

Játra potřeme směsí papriky, česneku a oleje. Nesolíme, grilujeme asi 5 min. Hotové přelejeme osoleným a opepřeným jogurtem. Jako přílohu podáváme brambory.
Salát:
celer a jablka nastrouháme, zakapeme citronovou šťávou, nepatrně osolíme a přidáme asi 2 lžíce vody, ve které rozpustíme umělé sladidlo, a spolu s křenem zamícháme do nastrouhané směsi.


Jít na recept Játra na grilu se salátem >>