| EET Účtenky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Hromadné emaily | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Rybář | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Pletení | FormOffice | Domácí účto | Snadné hubnutí | DWN.cz |
|
| ||||||||
Jablečné čatní | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1,5 kg jablek | ||||||||
Popis: Jablka oloupeme, vykrojíme jadřince a jablka nakrájíme na kousky. Cibule oloupeme a rozčtvrtíme. Jablka a cibuli semeleme na masovém strojku, v kastrólu podlijeme směs trochou vody a vaříme na mírném ohni. Do rozvařené smesi přidáme cukr a necháme jej rozpustit, přidáme koření, utřený nebo rozdrcený česnek, ocet a povaříme do husta, dochutíme sojovou omáčkou, Horkou směs naplníme do skleniček a dobře uzavřeme. Používáme jako hořčici k masům a pod. |