| Omalovánky | Počítej Kalorie | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře na PC | Pletení | EET Účtenky | Recepty doma | FormOffice | DWN.cz | Rybář |
|
| ||||||||
Husa v zelí | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1/2 mladé husy | ||||||||
Popis: Z poloviny mladé husy stáhneme kůži a sádlo. Maso rozdělíme na 8 porcí. Na dno zapékací ohnivzdorné mísy, které jsme trochu vytřeli husím sádlem, dáme vrstvu zelí a posypeme mletou paprikou. Na to rozložíme porce husy, přikryjeme zbytkem zelí, zalijeme lákem ze zelí a pokapeme zbytkem husího sádla, které ještě posypeme mletou paprikou. Dusíme v troubě pod pokličkou, až je maso na píchnutí nožem měkké. Zalijeme smetanou a necháme ještě chvíli dusit. |