| Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Pletení | Počítej Kalorie | Rybář | DWN.cz | Recepty doma | FormOffice | Domácí účto | Email šablony | Omalovánky | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Husa v zelí | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1/2 mladé husy | ||||||||
Popis: Z poloviny mladé husy stáhneme kůži a sádlo. Maso rozdělíme na 8 porcí. Na dno zapékací ohnivzdorné mísy, které jsme trochu vytřeli husím sádlem, dáme vrstvu zelí a posypeme mletou paprikou. Na to rozložíme porce husy, přikryjeme zbytkem zelí, zalijeme lákem ze zelí a pokapeme zbytkem husího sádla, které ještě posypeme mletou paprikou. Dusíme v troubě pod pokličkou, až je maso na píchnutí nožem měkké. Zalijeme smetanou a necháme ještě chvíli dusit. |