| Počítej Kalorie | Recepty doma | Rybář | DWN.cz | Hromadné emaily | Omalovánky | Email šablony | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Pletení |
|
| ||||||||
Husa na zázvoru a pivu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 husa | ||||||||
Popis: Před vložením na pekáč vykucháme husu /bez vnitřností/ potřeme solí a mletým zázvorem jak zevnitř, tak zvenčí. Podlijeme na pekáči vývarem s drobů /stačí i teplá voda/ a dusíme po půl hod. každou stranu. Potom sundáme horní část pekáče a znovu dáme péct. Husu obracíme, poléváme pivem a šťávou z výpečků. Až nás barva zlaté husy a měkkost masa přesvědčí, že jsme hotovi, podáváme na stůl z červeným zelím a k tomu knedlíky nebo brambory |