| Email šablony | Rybář | DWN.cz | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Omalovánky | FormOffice | Pletení | Recepty doma | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hůrky


Doba přípravy:03:00
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:1.11.2010

Ingredience:

jáhly
bůček
hovězí střeva
sůl
česnek
pepř
kmín celý
majoránka

Popis:

bůček nakrájet na tenké proužky,osolit(na 1kg 2lžičky soli,na každých 5kg jednu navíc),opepřit,přidat majoránku,kmín prolisovaný česnek(na 1kg 5 stroužků),spařené jáhly(na 1kg asi polévkové lžíce),pořádně promíchat a naplnit do střev,ale tak aby v ve střevě zůstala 40-50%vůle,nasmí být moc nadité!!!!Pak vložit do vařící vody nejprve konce střev aby se zatáhli a pak pomalu celé.Vařit jeden a půl hodiny.Po vyndání vychladit,nechat ztuhnout v lednici a pak krájet na tenká kolečka,podávat s chlebem a kyselou okurkou


Jít na recept Hůrky >>