| Pletení | Rybář | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Zbrojní průkaz | FormOffice | EET Účtenky | DWN.cz | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Domácí účto | Snadné hubnutí | Email šablony | Recepty doma |
|
| ||||||||
Humrové chlebíčky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: cca 300 g masa z uzené makrely | ||||||||
Popis: Celer rozkrojíme na větší kusy a dáme povařit do poloměkka (cca 7 minut). Obereme a na jemno natrháme (nebo vidličkou rozmačkáme) maso z ryby (při ručním trhání lépe vybereme i ty nejjemnější kostičky. Je to paplačka, ale doporučuji). Lze použít i upečenou mraženou makrelu či kostky filé, ale z té uzené je to nejlepší. Mrkev a cibulku na jemno nastrouháme do misky, přidáme rybí maso a vidličkou pomačkaný či také najemno nastrouhaný vařený celer. Hmotu spojíme do "mazlavé" konzistence majolkou a jogurtem, dochutíme citrónovou šťávou, trochou pepře a pokud jsme nepoužili uzenou rybu, tak i soli (uzená makrela bývá dostatečně slaná). |