| Formuláře na PC | Email šablony | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Snadné hubnutí | Recepty doma | Hromadné emaily | FormOffice | DWN.cz | Rybář | Domácí účto | Pletení | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hrušky v horkém čokoládovém krému


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:19.7.2013

Ingredience:

1 fľaša prekrojených hrušiek (0,7l)
1 lyžica citronovej šťavy
1 lyžica cukru
mletá škorica na špičku noža
1 lyžica pistacií (podľa chuti)

Na krém:
1/4 l šľahačky
2 lyžice medu
1 balíček vanilkového cukru
200g horkej čokolády

Popis:

1: Hrušky dáme na sitku odkvapkať a 1/8 l kompótovej šťavy spolu s citrónovou šťavou, cukrom a škoricou vyvaríme na malý zvyšok. Potrieme ním hrušky, dáme dobre vychladnúť.
2: Šľahačku, med a vanilkový cukor dáme prejsť varom. Pridáme čokoládu rozlámanú na malé kúsky a za stáleho miešania metličkou ju dôkladne rozpustíme.
3: Hrušky upravíme na tanieriky, polejeme horúcim krémom a posypeme pistáciami nasekanými na kúsky.


Jít na recept Hrušky v horkém čokoládovém krému >>