| Recepty doma | Rybář | Domácí účto | Email šablony | Formuláře na PC | Pletení | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Omalovánky | FormOffice | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hrušky v horkém čokoládovém krému


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:22.11.2011

Ingredience:

1 fľaša prekrojených hrušiek(0,7l)
1 lyžica citrónovej šťavy
1 lyžica cukru
mletá škorica na špičku noža
1 lyžica pistácií (podľa chuti)

NA KRÉM:
1/4 l šľahačky
2 lyžice medu
1 balíček vanilkového cukru
200 g horkej čokolády

Popis:

1. Hrušky dáme na sitku odkvapkať a 1/8 l kompótovej šťavy spolu s citrónovou šťavou, cukrom a škoricou vyvaríme na malý zvyšok. Potrieme ním hrušky, dáme dobre vychladnuť.
2. Šľahačku, med a vanilkový cukor dáme prejsť varom. Pridáme čokoládu rozlámanú na malé kúsky a za stáleho miešania metličkou ju dôkladne rozpustíme.
3. Hrušky upravíme na tanieriky, polejeme horúcim krémom a posypeme pistáciami nasekanými na kúsky.


Jít na recept Hrušky v horkém čokoládovém krému >>