| Pletení | Snadné hubnutí | Omalovánky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Rybář | Počítej Kalorie | Email šablony | DWN.cz | FormOffice | Recepty doma | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hrušky Kleopatra


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:29.7.2015

Ingredience:

2 hrušky
2 lžíce medu
1 sáček rýže
0,5 litru mléka
1 vanilkový lusk
2 lžíce cukru
máslo
Krém:1 sáček vanilkového pudinku
0,5 litru mléka

Popis:

Půlky oloupaných hrušek uvaříme v trošce vody, do které předem přidáme 2 lžíce medu.Z rýže a mléka ochuceného vanilkovým luskem a cukrem uvaříme rýžovou kaši. Mezi tím si připravíme vanilkový pudink.Rýžovou kaši přendáme do pekáčku vymaštěného máslem, na ni vyrovnáme půlky vařených hrušek a vše zalijeme vanilkovým krémem. Zapečeme 15 až 20 minut při 180 až 200°C. Jako ozdoba se hodí sušené švestky.


Jít na recept Hrušky Kleopatra >>