| Rybář | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Hromadné emaily | DWN.cz | Email šablony | Formuláře na PC | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Omalovánky | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hrnkový chléb pro domácí pekárnu


Doba přípravy:03:30
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:16.8.2017

Ingredience:

2 šálky vody
1 polévková lžíce octa
2 polévkové lžíce sádla nebo oleje
3 šálky pšeničné mouky chlebové nebo hladké
2 šálky žitné mouky chlebové nebo celozrné
1 čajová lžička cukru
1 čajová lžička kmínu
2 čajové lžičky soli
1 čajová lžička sušeného droždí
1-2 plévkové lžíce semínek podle chuti (sezam, lněné, slunečnice, dýně) nebo hrst domácích škvarek

Popis:

Všechny ingredinece vložíme do pekárny postupně tak, jak jsou zapsány v seznamu (začínáme vodou). Semínka nebo škvarky je možno vložit hned na začátku, nebo po upozornění pekárny.
Pečeme na program KLASIK (ETA Siesta), velikost II.
Upečený chléb má hmotnost cca 1kg.
Velikost šálku 200 ml.


Jít na recept Hrnkový chléb pro domácí pekárnu >>