| Snadné hubnutí | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Rybář | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Email šablony | FormOffice | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Hromadné emaily | Pletení | Omalovánky | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hrášek s hovězím


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:28.4.2013

Ingredience:

konzerva zeleného hrášku
15 deka hovězího zadního
stroužek česneku
mletá paprika
sůl
pepř mletý
hladká mouka
olej

Popis:

Hovězí nakrájíme na drobné kousky, které osmahneme na oleji. Osolíme , opepříme a lehce zasypeme paprikou.Podlejeme trochou vody a dusíme do měkka. Jakmile maso změkne přidáme utřený česnek a ještě chvilku podusíme.
V druhém kastrolku osmahneme na oleji dvě lžičky hladké mouky. Otevřeme konzervu hrášku, odlejeme část nálevu a hrášek vsypeme do kastrolku na jíšku a osolíme. Krátce povaříme za stálého míchání. Vzniklou kaši servírujeme na talíři spolu s dušeným hovězím masem. Možno doplnit krajíčkem chleba a jedním nebo dvěma půllitry piva.

Doba přípravy:20 až 30 minut podle tuhosti masa.


Jít na recept Hrášek s hovězím >>