| Pletení | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | EET Účtenky | Recepty doma | Rybář | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | FormOffice | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Omalovánky | Domácí účto |
|
| ||||||||
Hrančářský guláš | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg hovězí přední bez kosti | ||||||||
Popis: 1 kg hovězího masa nakrájíme na menší kostičky, na sádle osmažíme cibuli na drobno krájenou, zpěníme lžíci sladké papriky, přidáme lžíci rajského protlaku, mírně podlijeme vodou, vložíme maso, osolíme, a spolu s kořením(5feferonek nebo 1/2lžičky pálivé papriky, česnek, pepř majoránka) dusíme do měkka. Pak přidáme na větší kousky nakrájené brambory. Přidáme skleničku zeleninového leča a dusíme až se vydusí na šťávu. |