| Počítej Kalorie | Pletení | Zbrojní průkaz | Email šablony | Recepty doma | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | FormOffice | Rybář | Omalovánky | EET Účtenky | Hromadné emaily | Domácí účto | DWN.cz |
|
| ||||||||
Hovězí trochu jinak | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g hovězí zadní | ||||||||
Popis: Hovězí nakrájíme na plátky, poklepeme opepříme a posolíme. Vezmeme zapékací mísu, kterou vymažeme máslem a na to poklademe plátky masa, na maso dáme plátky anglické, na to kabanos rozřezaný na lodičky a na vše poklademe na kolečka pokrájenou cibuli, kterou pokapeme kečupem. Pak tvoříme vrstvy maso, anglickou, kabanos, cibuli, kečup. |U poslední vrstvy dáme navrch kousky másla, aby se vrch nespálil. Vše zavřeme poklicí, dáme do trouby na 200°C a pečeme 3/4 až 1 hodinu. Při pečení neotvíráme. Maso zcela změkne a pustí hodně dobré šťávy. Jako přílohu používáme bramborovou kaši, ale hodí se i rýže.... |